fbpx

Boost je huidverbeteringsinstituut

Je wil je als schoonheidsspecialiste meer verdiepen in huidverbetering en je kan een oppepper gebruiken in je kennis over verschillende huidproblemen en de oplossingen daarvoor? 

En uiteraard wil je dan ook graag klanten aantrekken voor die huidverbeterende behandelingen maar je kan nog wel wat tips gebruiken om dit op een effectieve manier te bereiken? 

Dan is dit webinar van Vicky Vermeiren in samenwerking met Jill Van Liedekerke iets voor jou. 

Jill (JH Skin Solutions) is al jaren gespecialiseerd in huidverbetering, zowel qua ingrediënten als apparatuur. Ze bereikt fantastische resultaten met haar aanpak en filosofie. 

Ze geeft in dit webinar MERKONAFHANKELIJKE tips om jouw klant op de meest effectieve manier te kunnen helpen. Aan de hand van verschillende huidproblemen vertelt ze welke werkstoffen en technieken de mooiste resultaten geven.

 

Vicky geeft jou daarna tips om de juiste klanten voor jouw huidverbeterende behandelingen aan te trekken en om klanten te overtuigen om kuren en producten aan te kopen.

Kortom, een leerrijke avond die jouw instituut een boost geeft.

Inschrijven

Live webinar op maandag 29 juli om 19u30
Vermoedelijke duurtijd: 2uur

Na inschrijving ontvang je een kijklinkje in je mailbox. Kan je er niet live bij zijn? Schrijf je dan alsnog in om de opname te ontvangen.  

Prijs €55. De factuur ontvang je een week na het webinar.