fbpx

Groeitraject

Je salon laten groeien is een pak makkelijker als je weet dat je er niet alleen voor staat.
Samen vinden we de oplossing voor jouw uitdaging of timmeren we aan de weg richting je doelen.

Het coachingtraject is een langlopend groeitraject van 12 maanden waarbij we elke maand een gesprek plannen.
Speciaal ontworpen voor ambitieuze kappers en schoonheidsspecialisten die hun zaak willen opbouwen of laten groeien.

Dit is wat we samen kunnen doen...

Ik ben er om je te helpen met waar je het moeilijk mee hebt of met het doel dat je wil bereiken. Dingen als:

  • Meer klanten in je zaak
  • Meer verkopen aan bestaande klanten
  • Het op orde krijgen van je financiën
  • Het uitwerken van marketingacties
  • Omgaan met lastige situaties
  • En alles wat te maken heeft met het runnen van een salon.
 
Aan het einde van het traject hebben we alles van je salon van A tot Z bekeken. De volgorde laten we afhangen van jouw noden en prioriteiten.
Dit is voor jou als...
  • Je echt persoonlijk advies wil
  • Je klaar bent voor meer groei in je salon
  • Je een stok achter de deur nodig hebt en begeleiding wil voor een langere periode.
 
Onderschat het niet! 
Je krijgt telkens opdrachten mee om stap voor stap je zaak te laten groeien. 
Ik help jou bij praktische dingen. Geen zweverige taal maar wel hands-on tips die je direct kan gebruiken. 

Dit krijg je...

12 Afspraken met Vicky (2x bij jou in de zaak, 10x online) met een tussentijd van ongeveer 1 maand om te werken aan je doelen.

Vicky’s allerbeste advies en tools voor jouw uitdagingen. Met ondertussen meer dan 10 jaar coachingervaring in de beautysector.​

Een praktisch actieplan om je doelen te behalen. Geen theoretische bla bla maar wel praktijkgerichte tips.

Petra
Lees verder
“Ik volgde Vicky al een tijdje op Facebook. Ik merkte vaak dat als ik een tip van haar toepaste, deze ook echt werkte! Mijn zaak kon wel een frisse wind gebruiken, een nieuwe en andere kijk op mijn salon. Dat maakte voor mij de stap makkelijk om haar te contacteren. Het is zoals Vicky zegt:” door steeds maar te werken IN je zaak, vergeet je te werken AAN je zaak”. En net dat laatste was toch wel nodig. Zelf kijk je op den duur niet meer objectief naar je salon. Ze laat je de dingen weer helderder zien; zowel financieel, praktisch, alsook absoluut doelgericht. Waar wil je met je zaak naartoe? Wat wil je bereiken, op korte en op lange termijn. Vicky heeft mijn enthousiasme zodanig aangewakkerd, dat ook mijn klanten verschil merken.” -Petra

Even praktisch...

Wat kost het traject en hoe verloopt de betaling?
Het coachingtraject kost €3900 excl. Btw. Je kan in 4 termijnen betalen (4x €925 excl. btw per kwartaal). Of je kan kiezen voor 12 maandelijkse betalingen van €325 excl. btw. Zo probeer ik mijn groeitraject voor iedereen haalbaar te maken. 

Brengt dit écht wat op?
JA! Jouw doelstelling zijn ook mijn doelstellingen en ik zal er alles aan doen om je goed te begeleiden zodat je die kan behalen. 

Wat gebeurt er als ik een traject aanvraag?
Vicky neemt zo snel mogelijk contact met je op om even kennis te maken. Je kan natuurlijk nog bijkomende vragen stellen en als je graag start met de coaching, dan leggen we de eerste drie data al vast.

Hoe ziet een coachingafspraak er uit?
Tijdens onze eerste afspraak ga ik je vooral veel vragen stellen zodat ik jou en je zaak zo goed mogelijk leer kennen. Hoe meer ik weet van jou, je marketing, verkoop en financiën hoe beter. We overlopen wat je graag wil bereiken en we gaan direct praktisch aan de slag. We stellen onder meer doelen om te bereiken tot aan onze volgende afspraak. Een doel is bijvoorbeeld: 3 Nieuwe klanten of x omzet aan productverkoop. Op basis van die doelen maken we een actieplan waarmee je de komende maand aan de slag kan.

Tijdens de volgende (online) afspraak overlopen we je resultaten, schaven we die bij en stellen we opnieuw doelen met de bijbehorende acties. Maar we kunnen ook verder finetunen. Denk maar aan het maken van een kostprijsberekening of het bijschaven van je social media en website. 

Tijdens derde afspraak kom ik weer naar je toe en hebben we het over de langere termijn en bekijken we hoe we je groei kunnen laten aanhouden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een marketingactieplan voor een jaar schrijven.

Hierna volgen nog 9 maandelijkse online gesprekken (+-1u). Zo kunnen we je groei verder monitoren en kan je nog steeds bij Vicky terecht voor vragen en feedback.

Waar gaat het traject door?
Vicky komt bij de eerste en 3de afspraak naar jouw salon toe. Het tweede gesprek doen we via Skype, Facetime of andere videochats. Dan heb jij alles bij de hand én Vicky krijgt nog een beter zicht op eventuele verbeterpunten

Zin om je salon te laten groeien? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Dat kan via het formulier hiernaast of via 0498 42 75 97.

Je kan ook een mailtje sturen naar info@vickyvermeiren.be