fbpx

Over Vicky

Hallo, ik ben Vicky Vermeiren!

Mijn missie is om jouw beauty- en lifestylebedrijf te laten groeien. Iedereen moet weten hoe goed jij bent in jouw vak, hoe een leuke zaak jij hebt opgebouwd en waarom ze bij jou moeten kopen!

Ik ben altijd mateloos geboeid geweest als het aankomt op ondernemerschap en ik zoek graag uit wat werkt en wat niet op vlak van marketing en verkoop. Dat komt omdat ik opgegroeid ben in een ondernemersgezin waar ik leerde hoe je met vallen en opstaan een succesvolle zaak kan opstarten.

Toen al volgde ik regelmatig cursussen over marketing, verkoop en alle andere aspecten die bij ondernemen komen kijken. Ik hou er van om mensen te motiveren en te ondersteunen. En vooral het resultaat van die motivatie bezorgt me voldoening. Ik wist al snel dat ik hier iets wou mee doen.

Met mijn droom om ondernemer te worden en met wat zin voor avontuur startte ik in 2012 mijn consultingsbedrijf. Eerst gericht op alle sectoren omdat ik even wou proeven van alle mogelijkheden. Wat vind ik zelf leuk, wat niet? Tussen die verschillende sectoren zaten ook kappers en schoonheidssalons. En het is door die salons dat ik heb beslist om een niche te kiezen.

Onder het motto “Beter een grote vis in een kleine vijver” koos ik er in 2014 voor om me volledig in te zetten voor zoals ik het noem, de beauty- en lifestyle sector. Ik richt me sindsdien enkel op kapperszaken, schoonheidsinstituten en wellnessondernemers. Dat heeft als grote voordeel dat ik alle “in’s en out’s” in de sector op de voet kan volgen en mezelf gerichter kan bijscholen. Op die manier kan ik nog beter advies geven.

Ik geef jou eerlijk advies met veel kennis van financiën, marketing en verkoop. Ik reik jou tools aan die je de rest van jouw zakelijke leven kan gebruiken. En als ik merk dat je niet doorzet, dan motiveer ik jou tot je jouw kont opheft en werkt aan die zaak van jou!

Nee ik beloof jou geen bedrag met 27 nullen en ik gebruik geen zweverige taal.

Als Businesscoach geef ik merkonafhankelijk advies zonder lastige termen maar met voorbeelden uit de praktijk (en met humor tenzij je ultra-serieus bent).

P.S. Ik kom uit Stekene maar dat maakt eigenlijk niet uit want ik heb niet meer nodig dan passie, mijn laptop en mijn auto die me door Vlaanderen en Nederland brengt.