fbpx

Let’s Talk Money workshop

Bij het runnen van een salon ben je niet enkel bezig met het behandelen van klanten, je bestellingen en je marketing. Ook de financiën komen er regelmatig aan te pas. Logisch want je wil natuurlijk wel wat overhouden voor al dat harde werk.

Toch zijn er veel ondernemers die het gevoel hebben dat ze een volle agenda hebben maar een financieel niet beter van worden. Of die bijvoorbeeld in bepaalde periodes met de handen in het haar zitten om die berg facturen te betalen.

In de Let’s Talk Money workshop nemen we je financiële situatie onder de loep. We maken een kostprijsberekening, bekijken hoe belastingen werken en stellen een cashflowplan op.
Met andere woorden, je krijgt de financiële touwtjes stevig in handen!

 

In de Let's talk money workshop...


  • Maken we een kostprijsberekening om zeker te zijn dat je op geen enkele dienst verlies maakt.
  • Van daaruit bekijken we ook hoe je fiscaal goede stappen kan nemen die effect hebben op je belastingbrief.
  • Maken we een cashflowplan op zodat je je inkomsten en uitgaven kan voorspellen zodat je weet hoe je financiële jaar ervoor staat.
  • Leer je welke cijfers er zakelijk écht toe doen


Voor deze workshop breng je je eigen cijfers mee (die deel je uiteraard niet met de groep).  We hebben je kosten nodig op jaarbasis, dit mag een overzicht van de boekhouder zijn of je inkomende facturen van een volledig jaar.  Het liefst heb je ook een zicht om je maandelijkse omzet om zo je cashflowplanning in te vullen.

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze workshop.