fbpx

Online Business School

Zin om zelf aan de slag te gaan en je zaak van A tot Z te bekijken? 
Ben je starter en wil je een goede basis voor je salon? 
Of ben je op zoek naar inspiratie naar meer groei?

Dan is deze Online Business School iets voor jou. 

In dit online programma krijg je 8 uitgebreide lessen met telkens makkelijk te volgen theorie-video’s en een ebook met effectieve oefeningen en opdrachten.

Deze kan je op elk moment bekijken zodat je op je eigen tempo kan werken aan je bedrijf.

De 8 lessen

Direct na inschrijving

Ontvang je direct een linkje naar de online leeromgeving. Daar kan je alvast je doelen bepalen voor wat je na deze online training wil bereiken.

Les 1: Identiteit van jouw salon

We starten met de basis van jouw zaak. Want wat maakt jou nu anders dan alle anderen? In de videotraining krijg je handvaten om je eigen unieke elementen te vinden en bij de opdrachten krijg je de kans om dit stap voor stap uit te werken.

Les 2: Financiën

Financiën liggen mee aan de basis voor een succesvol salon. Tijdens deze videotraining leg ik je stap voor stap uit hoe je een kostprijsberekening maakt en met het downloadbaar excelbestand ga je zelf met je eigen cijfers aan de slag.

Les 3: Marketingplan blauwdruk

In de derde les van Business School ga je aan de slag met het schrijven van je marketingplan. In de videotraining leert Vicky je hoe een blauwdruk van zo een plan er uit ziet en met de stappenplannen kan jij makkelijk aan de slag.

Les 4: Knallen op social media

Deze les bevat verschillende praktische video’s over Facebook en Instagram. Samen met de challenge die je aan het begin van deze Business School kreeg zorgen we ervoor dat je social media écht wat voor je gaat opbrengen.

Les 5: Video’s maken

Video’s zijn niet meer weg te denken uit je marketing. Deze week maak je je eigen video! Vicky geeft meer uitleg over hoe je op een makkelijke manier een video kan maken en je krijgt nog een extra checklist voor wanneer je zelf aan de slag gaat.

Les 6: Boost je productverkoop

Tijdens deze videotraining krijg je tips over hoe je een goed adviesgesprek kan voeren waar klanten sneller JA op zeggen zonder dat het pusherig overkomt. In het ebook krijg je dan weer tips over hoe je je salon zo kan inrichten dat je productverkoop gestimuleerd wordt.

Les 7: Je To Do’s onder controle

Tijdens de voorlaatste les van Business School nemen we die lange to do lijst onder handen. In de videotraining krijg je tips over timemanagement die je verder kan uitwerken in het downloadbaar ebook.

Les 8: Je ondernemersmindset

Tijd om afscheid te nemen. Maar niet zonder een motiverende training over je mindset. Want als ondernemer maakt je mindset een groot verschil tussen falen of slagen. Ook hier weer een videotraining en een ebook met tips en advies.

Wat kost het en wat krijg je?

8 intensieve online lessen met video’s, ebooks en checklists.

Je volgt alles op je eigen tempo. De videolessen zijn opgesplitst in behapbare stukken zodat je ook elke les in delen kan afwerken.

Je kan vragen stellen aan Vicky via een vragenformulier binnen de online leeromgeving.

Prijs: €299

Na betaling via het winkelwagentje ontvang je meteen toegang tot de online leeromgeving.