fbpx

5 (Gratis) Online tools die elke Beauty – en lifestyle ondernemer nodig heeft!

1 Laat van jou horen met Mailchimp

Met Mailchimp kan je eenvoudig en snel nieuwsbrieven sturen naar klanten. Zo kan je ze op de hoogte brengen van nieuwe producten, evenementen en leuke acties. Ohja, het programma is gratis als je niet meer dan 2000 emailcontacten hebt.

 

2 Verlies nooit meer jouw files met Dropbox

 Door al jouw toestellen te voorzien van DropBox, raak je nooit meer een document kwijt en kan je ze altijd op elk toestel raadplegen.

Dropbox slaat al die documenten op in “the cloud”. Je hoeft dus geen schrik te hebben dat je alles kwijt bent als jouw computer crasht.

 

3 Krijg grip op jouw taken met Wunderlist

 Met Wunderlist kan je makkelijk to-do lijsten maken die je dan op al jouw toestellen kan raadplegen (ook handig voor bijvoorbeeld boodschappenlijstjes). Je kan grotere taken verdelen in subtaken én je kan alle taken ook een deadline geven. Het “pling”-geluidje wanneer je een taak als afgewerkt zet, krijg je er gratis en voor niets bij.

 Toch meer van de papieren to- do lijst? Print dan deze supermooie template uit.

 

4 Ontwerp makkelijk de mooiste marketing materialen met Canva

 Uitnodigingen, visitekaartjes, een foto voor op Facebook…. De mogelijkheden zijn eindeloos met Canva. Met het gratis designprogramma kies je wat je wil maken en je start met ontwerpen of je kiest een van de duizenden templates om van te vertrekken.

 

5 Krijg grip op jouw agenda met Google Calendar

 Altijd en overal jouw agenda bij de hand hebben kan met Google Calendar. Een kalender die je automatisch op al jouw toestellen kan raadplegen.

 

Succes!

Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.