fbpx

5 Tips voor een briljante “over ons”-pagina op jouw website

Een pagina op jouw website waar je wat meer over jezelf vertelt kan de drempel voor nieuwe klanten verlagen. Mensen leren jou en jouw zaak wat beter kennen waardoor ze je sneller gaan vertrouwen. Op mijn website is de “over Vicky”-pagina de meest bezochte pagina naast mijn homepagina en mijn tips.

Heb je dus nog geen “over ons”-pagina op jouw website? Maak er dan zo snel mogelijk een aan.

Maar wat schrijf je nu eigenlijk op zo een “over ons”-pagina? Ik geef toe, over jezelf schrijven kan een beetje oncomfortabel zijn. Ik geef je alvast een leidraad mee!

Welke waarde heb jij te bieden?
Deze is het belangrijkst van allemaal (daarom staat ie bovenaan). Ook al komen mensen naar de “over ons”-pagina om meer te weten over jou. Eerst en vooral willen ze weten wat jij kan doen voor HEN! Welke waarde heb jij te bieden en waarom zouden klanten überhaupt naar jou toe komen?

Foto’s
Zorg voor een mooie, recente foto van jezelf of van jouw team. Jouw bezoekers willen jou zien zodat ze je kunnen herkennen als ze bij jou over de vloer komen. Ook mooie foto’s van jouw zaak kan je hier plaatsen.

Wees vooral jezelf
Yes, dit is het stuk dat écht over jou gaat. Deel hier waarom je gestart bent met jouw zaak, dat je regelmatig naar opleidingen en beurzen gaat etc…

Deel ook iets persoonlijk waarin jouw lezers zich kunnen herkennen
Bijvoorbeeld: In mijn vrije tijd ontspan ik graag met een goede yoga-workout.

Call to action
Heel leuk zo een “over ons”-pagina maar besef dat je uiteindelijk ook iets wil verkopen. Of je wil toch ten minste iets gedaan krijgen van jouw lezers. Vergeet dus niet om een Call To Action toe te voegen aan jouw pagina. Spoor lezers aan om zich in te schrijven op jouw nieuwsbrief bijvoorbeeld.

Maak het makkelijk om jou te contacteren
Vermeld jouw contactgegevens, sociale media en openingsuren nog eens extra op deze pagina. Voor het geval ze niet gelijk naar jouw contactpagina surfen 😉

Keep it fresh
Ja in de titel staat 5 tips, ik vind dat deze toch niet mag ontbreken. Neem regelmatig een kijkje op jouw “over ons”-pagina om hem altijd up to date te houden.

 

Succes!

Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.