skip to Main Content
Adventskalender: 24 Businesstips Tot Kerst

Adventskalender: 24 Businesstips tot Kerst

Je kent ze vast wel, de adventskalenders. Op 1 december doe je het eerste vakje open (met vaak een lekker chocolaatje, gadget of beautyproduct) en dat doe je elke dag tot en met 24 december. Elke dag een verassing tot Kerstavond.

Omdat ik van kindsbeen af al fan ben van adventskalenders (woohoo chocolade!) vond ik het leuk om er zelf eentje uit te werken. Nee, geen chocolade (jammer!) maar wel eentje met Businesstips.

Vul je mailadres in bij het onderstaand invulformulier en ontvang vanaf 1 december elke dag een korte businesstip in je mailbox tot en met Kerstavond op 24 december.

De tips gaan afwisselend over geld, ondernemen, marketing, verkoop en work/life balance. Telkens een korte maar vooral krachtige boost voor je salon.


 

Succes,
Vicky

Vicky Vermeiren

Hallo,

Ik ben Vicky Vermeiren en ik help beauty- en lifestyleondernemers bij hun marketing, verkoop en algemene bedrijfsvoering.

Ik geef elke week tips op mijn website en organiseer ook regelmatig open workshops.

Maar het beste resultaat verkrijg je natuurlijk via persoonlijke coachingsessies waarbij we echt op jouw maat gaan werken. Op die manier ligt een succesvolle zaak binnen handbereik.

Een mailtje of telefoontje is genoeg om je te verzekeren van een verhelderend gesprek.

Info@vickyvermeiren.be
0498 42 75 97

Dit bericht heeft 2 reacties
 1. Hallo Vicky,

  Ik zoek iemand om mee te sparren voor mijn salon. Ik zou graag wat pakketten eillen aanbieden voor mijn klanten in kuurvorm Incl. Producten. Wax abonnementen enz.
  Geef jij trainingen choatching oid.

  Ik hoop van jou te horen!

  Met groet,

  Bianca wevers
  Prive.nr: 06-57557130

  1. Hallo Bianca,

   Dat kan zeker. Er zijn verschillende mogelijkheden.
   Je bent van harte welkom op een van mijn workshops. Die gaan over verschillende thema’s (zoals marketing, verkoop, financiën etc…), deze gaan steeds door op verschillende locaties.
   Meer info hierover kan je hier terugvinden

   Verder ga ik dagdagelijks bij verschillende salons op bezoek voor persoonlijke coaching, maar ook online coaching is een optie. Hiervoor verwijs ik je graag door naar het coaching-stukje op mijn website waar je alle praktische info kan terugvinden.

   Hopelijk tot binnenkort!
   Groetjes,
   Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top