skip to Main Content
Goede Voornemens 2015

Goede voornemens 2015

Goede voornemens, de ene maakt ze al eind november, de ander denkt er pas op 31 december om 23u59 aan. Stoppen met roken en enkele kilootjes lichter worden zijn de toppers maar naast persoonlijke voornemens kan je ook voornemens maken voor jouw salon.

 

Laat me je een handje helpen.

 

* Maak een plan van aanpak

Zorg in 2015 voor een plan van aanpak waarin je duidelijke doelen stelt én beschrijft hoe je die doelstellingen gaat behalen. Het is misschien niet makkelijk om alles 12 maand op voorhand te voorspellen en te plannen maar je krijgt er toch een heleboel inzichten mee.

 

* Leer zoveel mogelijk bij

Leer bij over jouw klanten door beter met hen in gesprek te gaan. Leer meer bij over jouw producten en verbeter jouw behandelingen. Leer meer bij over jouw zaak zoals boekhouden, verkopen, marketing etc..

 

 

* Verspil minder tijd

Laat je niet meer afleiden door futiliteiten maar probeer je te focussen op jouw doelstellingen. Stop dus met uren rondsurfen op internet (en Facebook) en probeer sneller beslissingen te nemen in plaats van te uren (of soms dagen) twijfelen.

 

 

Ik wens jullie prettige feestdagen en een succesvol 2015 toe!

 

Vicky

Vicky Vermeiren

Hallo,

Ik ben Vicky Vermeiren en ik help beauty- en lifestyleondernemers bij hun marketing, verkoop en algemene bedrijfsvoering.

Ik geef elke week tips op mijn website en organiseer ook regelmatig open workshops.

Maar het beste resultaat verkrijg je natuurlijk via persoonlijke coachingsessies waarbij we echt op jouw maat gaan werken. Op die manier ligt een succesvolle zaak binnen handbereik.

Een mailtje of telefoontje is genoeg om je te verzekeren van een verhelderend gesprek.

Info@vickyvermeiren.be
0498 42 75 97

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top