skip to Main Content
Heb Jij Al Een Marketingplan Voor 2016?

Heb jij al een marketingplan voor 2016?

Welkom in 2016! Ik wens jou een enorm succesvol jaar toe, zowel op professioneel vlak als daarbuiten.

Hopelijk heb je ook een aantal goede voornemens voor jouw bedrijf gemaakt, misschien heb je er de goalplanner uit dit artikel wel voor gebruikt. Als jouw goed voornemen bijvoorbeeld “Meer klanten in 2016 door een goede marketing” is, dan raad ik je aan om verder te lezen.

Ik vertelde al eerder dat marketing draait om herhaling. “Af en toe een beetje marketing doen” gaat niet veel opleveren. Vaak gaat het zo: In kalme perioden schiet je een beetje in paniek en haal je alles uit de kast (ook budgetair), dan is er weer een drukkere periode waarin je “geen tijd” hebt om aan marketing te doen. En dan is er natuurlijk weer een kalme periode enzoverder… Het beste is dat je een heel jaar door een beetje moeite doet om de wereld te laten weten dat je bestaat.

In de ideale wereld heb je een marketingkalender waarin is opgenomen welke acties je gaat ondernemen over een langere periode. Hierdoor kun je vooruit werken en wordt de kwaliteit van een actie waarschijnlijk verhoogd. Acties kunnen zijn: berichten op social media, mailingcampagnes, wedstrijden voor klanten etc…

Wanneer je een dergelijke planning maakt is het belangrijk in te spelen op dat wat belangrijk is voor je klanten, fans en volgers.

En laat mij jou daar nu een handje bij helpen. Ik stel je voor: De marketingkalender 2016

Marketingkalender 2016

Ik maakte deze kalender speciaal voor jou, de beauty-en lifestyle ondernemer. In deze kalender zijn de belangrijke Belgische feestdagen opgenomen én ook andere dagen of periodes die extra aandacht verdienen zoals de Internationale dag van de vrouw, Vaderdag, Complimentendag etc…

Bij elke maand geef ik je ook extra inspiratie voor een actie die je die maand kan ondernemen. Er is trouwens voldoende ruimte om jouw eigen acties er bij aan te vullen.

Marketingkalender 2016

 

Dankzij een marketingkalender kan je jouw marketing meer uitbalanceren en splits je grote projecten op ik kleine behapbare deeltjes. Je kan bijvoorbeeld invullen wanneer ten laatste flyers gedrukt moeten zijn voor de Lady’s night die je met enkele andere lokale ondernemers organiseert.

De marketingkalender kan je hier aankopen voor €9,95 exclusief btw en kan je na aankoop direct downloaden. Hij is in Pdf-formaat, helemaal printvriendelijk.

Laat me weten hoe jij in 2016 jouw marketingacties plant.

Veel succes!

Vicky

Vicky Vermeiren

Hallo,

Ik ben Vicky Vermeiren en ik help beauty- en lifestyleondernemers bij hun marketing, verkoop en algemene bedrijfsvoering.

Ik geef elke week tips op mijn website en organiseer ook regelmatig open workshops.

Maar het beste resultaat verkrijg je natuurlijk via persoonlijke coachingsessies waarbij we echt op jouw maat gaan werken. Op die manier ligt een succesvolle zaak binnen handbereik.

Een mailtje of telefoontje is genoeg om je te verzekeren van een verhelderend gesprek.

Info@vickyvermeiren.be
0498 42 75 97

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top