fbpx

Ik daag je uit: Verkoop (meer dan) 1 product per dag

Het begint een traditie te worden. Elk jaar opnieuw organiseer ik een verkoopschallenge waarbij ik jullie uitdaag om (minstens) 1 product per dag te verkopen.

Het grote doel van deze challenge is dat je jezelf eens een volledige maand zal focussen op je productadvies. Op die manier krijg je hopelijk de goede gewoonte om meer en beter te adviseren.

Als eerste: Bepaal je doel.
Hoeveel producten wil jij in de maand mei dagelijks verkopen?
En ook: Wil jij graag focussen op bepaalde producten en bijvoorbeeld een product in de kijker plaatsen? Zo kan je misschien producten die moeilijker verkopen eens uitlichten bij je klanten.

Download hier alvast je document dat je de komende maand mei zal helpen om je focus te bewaren. Hou hierop dagelijks je aantal verkochte producten bij. Uiteraard hoeft dit niet op vrije dagen of feestdagen 😉

Bovendien staan er in dit document ook enkele vragen die je kunnen helpen bij je adviesgesprek. De antwoorden op deze vragen kan je als extra ondersteuning posten op je social media, elke vraag/antwoord kan je bekijken als een post.

 

Elke dag tips via mijn social media
Volg jij me al op Facebook en Instagram? Ik ga elke dag een verkooptip delen op een van deze kanalen (afwisselend, een op Facebook, de dag erna op Instagram).

Zo ga ik proberen om jou de komende maand te ondersteunen.

 

Webinar: Meer verkopen in jouw salon
Wil je je echt even verdiepen of heb je het gevoel dat je nog wel een extra training kan gebruiken? Volg dan zeker mijn webinar op maandag 8 mei.

 

Ik wens je alvast veel succes met je verkoop!

Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.