fbpx

Inspiratie nodig? 5 Ideetjes voor je blog of nieuwsbrief

Daar zit je dan, te staren naar een lege pagina. Je wil een blog schrijven of een nieuwsbrief opstellen om te versturen naar je klanten maar je hebt geen inspiratie.

Je kan al snel vervallen in de zoveelste reclamemail of blog over een product. Maar die scoren veel minder goed dan blogs of mailings waar je klanten ook wat nieuws te weten komen.

Om je wat te inspireren geef ik je 5 mogelijke onderwerpen om te verwerken als blog of nieuwsbrief.

 

X Mythes over…
Bijvoorbeeld: 3 Mythes over gespleten punten Of 3 Mythes over een vette huid

Dit is zo een typische titel waar veel mensen op klikken. Vooral omdat ze willen weten of ze ook in bepaalde mythes geloven. Dit is een ideale manier om je kennis te laten zien en om ook bijbehorende producten te promoten.

 

Persoonlijke favorieten
Bijvoorbeeld: Mijn favoriete zomerproducten

Ideaal want je klanten lezen graag ook eens wat persoonlijks over jou én je krijgt tegelijk de kans om een aantal producten in de kijker te plaatsen. Heb je een team? Dan zou je elk teamlid z’n favoriet kunnen laten beschrijven.

 

Haal twijfel weg
Bijvoorbeeld: Een keratinebehandeling, werkt dat echt?

Met deze blog of mail kan je twijfels of bezwaren die je dikwijls hoort weerleggen. Vergeet bij zulke berichten niet om je online boeking te promoten voor deze behandeling.

 

Tutorials
Bijvoorbeeld: Zo gebruik je mascara voor ene open blik of 3x een stoere look met deze wax…

Laat je klanten iets bijleren en ze zien je nog meer als expert in jouw vakgebied. Deze blog of mail vraagt natuurlijk wel om veel foto’s of een video.

 

Veelgestelde vragen
Bijvoorbeeld: 3 Meest gestelde vragen over Permanente make-up.

Vragen die je waarschijnlijk dagdagelijks krijgt zou je ook eens kunnen beantwoorden in een blog of mail. Op die manier kan je een bepaalde behandeling of product eens goed uitleggen.

Succes,
Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.