Ga naar hoofdinhoud

Steunmaatregelen voor ondernemers tijdens de Corona-crisis

Dat ook de beauty-sector getroffen wordt door de corona-crisis is zelfs licht uitgedrukt. Zowel schoonheidsinstituten als kapsalons moeten sluiten. Dit brengt uiteraard financiële bezorgdheden met zich mee. De Vlaamse regering heeft momenteel enkele steunmaatregelen uitgewerkt. In deze video bespreek ik met accountant Sven Masyn van ABC fiscaliteit de huidige maatregelen, wat ze inhouden en hoe je ze kan aanvragen. Opgelet: Deze video is opgenomen op 24 maart 2020. Voor eventuele veranderingen hou je de website van Vlaio en de belastingsdienst (FOD financiën) in de gaten.

Voor de Nederlandse ondernemers hebben we de maatregelen zo goed als mogelijk opgezocht. Daar de sluiting nog maar net van toepassing is, zijn er nog maatregelen die verder uitgewerkt worden op dit moment. Voor meer info check de website van de Rijksoverheid en de belastingdienst.

Hallo,

Ik ben Vicky Vermeiren en ik help beauty- en lifestyleondernemers bij hun marketing, verkoop en algemene bedrijfsvoering.

Ik geef elke week tips op mijn website en organiseer ook regelmatig open workshops.

Maar het beste resultaat verkrijg je natuurlijk via persoonlijke coachingsessies waarbij we echt op jouw maat gaan werken. Op die manier ligt een succesvolle zaak binnen handbereik.

Een mailtje of telefoontje is genoeg om je te verzekeren van een verhelderend gesprek.

Info@vickyvermeiren.be
0498 42 75 97

Dit bericht heeft 3 reacties

    1. Ja dat klopt. Dat zijn dingen die niet verplicht zijn om te betalen/ af te sluiten dus dat kan je inderdaad ook (tijdelijk) stopzetten. Je kan dat bijvoorbeeld ook op het einde van het jaar bijstorten als je wil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top