skip to Main Content
Tips Om No-shows Te Verminderen

Tips om no-shows te verminderen

Elk salon krijgt er vroeg of laat helaas wel eens mee te maken. Een No-show of een klant die niet op zijn of haar afspraak komt opdagen. Naast het feit dat het niet “leuk” is, is er ook nog eens de factor omzetverlies. Naar mijn gevoel stijgt het aantal no-shows de laatste tijd zelfs. Daarom geef ik je in deze video een aantal tips om no-show in je zaak te verminderen.

 

Meer info over mijn boek Succesvol Salon

Succes,
Vicky

Vicky Vermeiren

Hallo,

Ik ben Vicky Vermeiren en ik help beauty- en lifestyleondernemers bij hun marketing, verkoop en algemene bedrijfsvoering.

Ik geef elke week tips op mijn website en organiseer ook regelmatig open workshops.

Maar het beste resultaat verkrijg je natuurlijk via persoonlijke coachingsessies waarbij we echt op jouw maat gaan werken. Op die manier ligt een succesvolle zaak binnen handbereik.

Een mailtje of telefoontje is genoeg om je te verzekeren van een verhelderend gesprek.

Info@vickyvermeiren.be
0498 42 75 97

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top