fbpx

Vier jij Moederdag in jouw zaak?

Iedere tweede zondag in mei is het tijd om één van de belangrijkste personen in ons leven eens flink in het zonnetje te zetten. Met Moederdag voor de deur is het weer tijd om in jouw zaak actie te ondernemen en leuke aanbiedingen te verzinnen voor jouw klanten.

Ik zet je alvast op weg met 3 ideetjes.

1. Moederdag “Giftbag”

Stel een standaard “Giftbag” samen en plak er een aantrekkelijke prijs op. Vergeet niet om ook de verpakking er leuk en feestelijk te laten uitzien.

 

2. Een cadeautje voor de eerste 50 moeders

De zaterdag voor Moederdag kan je de eerste 50 betalende klanten een cadeautje geven. Bijvoorbeeld een boeketje bloemen of een leuke sjaal.

Als schoonheidsspecialiste of kapper kan je dat de hele week voor Moederdag doen. Denk bijvoorbeeld aan een verzorgende shampoo of een mooie nagellak.

 

3. Organiseer een moeder/dochteravond

Leg zowel moeder als dochter eens in de watten op een speciale avond (zaterdagavond voor Moederdag). Als kledingzaak kan je een shoppingavond organiseren waarbij je trakteert op een glaasje cava.

Of werk met enkele zaken in de buurt samen en maak er een echt Moederdagfeest van!

 

Vergeet niet om genoeg reclame te maken voor jouw actie. Gebruik hiervoor jouw website sociale media en laat bijvoorbeeld een flyer ontwerpen.

 

Veel succes!

Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.