fbpx

Heb jij al een website met responsive design?

In de laatste 12 maanden is de mobiel vriendelijke website( responsive) uitgegroeid tot een essentiële marketing tool voor salons en kleine bedrijven.

In 2013 brachten we met z’n allen 40% van onze online tijd door via een mobiel apparaat. Deze trend zal naar verwachting stijgen in de komende paar jaar.

Met zo veel mensen die nu mobiele apparaten bezitten en die ook veelvuldig gebruiken, kan je als eigenaar van een beauty- en lifestyle bedrijf dit marketingkanaal niet negeren.

 

Wat is precies een website met responsive design?

Bij responsive webdesign worden de elementen van een site zo herschikt dat ze op verschillende schermgroottes optimaal te bekijken zijn.  De lay-out past zich dus aan en jouw website is altijd perfect leesbaar of het nu op een scherm is van een pc, een Ipad of een smartphone…

 

Waarom is een mobiele website ontwerpen zo belangrijk? 

Het draait allemaal om de gebruikerservaring en gemak. Een goed leesbare website betekent meer bezoekers , meer clicks , meer nieuwe klanten.Een website die niet mobielvriendelijk is, is amper leesbaar en dat is frustrerend voor bezoekers.

Denk er eens over na . Als potentiële klanten jouw website niet kunnen bekijken op hun telefoon zullen ze gewoon door gaan naar de volgende in de lijst met zoekresultaten van Google – jouw concurrent .

Een enorm aandeel van zoekopdrachten op internet worden gedaan via mobiele apparaten, je kan met andere woorden niet jouw ogen blijven sluiten voor deze technologie.

 

Of je het nu leuk vindt of niet de toekomst is mobiel.

 

Succes!

Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.