skip to Main Content
Meer Verkopen Door Social Media

Meer verkopen door social media

Om meer productverkoop te behalen zal je je klanten in je zaak moeten warm maken door het voeren van een adviesgesprek. Maar je kan dat een extra duwtje geven door je social media. Meer nog! Ik ken veel salons die dagelijks bestellingen krijgen via sociale media. Maar hoe pak je dat aan? En waarom lijkt dat bij sommige salons wel te lukken en bij anderen niet? Ik vertel het je in deze video.

Vicky Vermeiren

Hallo,

Ik ben Vicky Vermeiren en ik help beauty- en lifestyleondernemers bij hun marketing, verkoop en algemene bedrijfsvoering.

Ik geef elke week tips op mijn website en organiseer ook regelmatig open workshops.

Maar het beste resultaat verkrijg je natuurlijk via persoonlijke coachingsessies waarbij we echt op jouw maat gaan werken. Op die manier ligt een succesvolle zaak binnen handbereik.

Een mailtje of telefoontje is genoeg om je te verzekeren van een verhelderend gesprek.

Info@vickyvermeiren.be
0498 42 75 97

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top