skip to Main Content
Staan Jouw Valentijnsacties Al Klaar?

Staan jouw Valentijnsacties al klaar?

Op 14 februari is het weer Valentijn. Iedereen ter wereld verklaart die dag de liefde aan elkaar. Veel bedrijven spelen hier op in en ook jij kan niet achter blijven.

Ik bedacht voor jou 3 mogelijke acties die je direct kan toepassen in jouw zaak:

“Genieten met z’n twee”:

Een duo massage, samen naar de kapper of voor elk een complete outfit. Laat de beide partners samen naar jouw zaak komen en geeft bijvoorbeeld een korting op het duopakket of je legt ze extra in de watten met een glaasje bubbels.

 

“Zie er stralend uit voor jouw Valentijn”:

Zet 1 product of dienst in de kijker waarbij de klant zichzelf kan verwennen. Denk bijvoorbeeld aan een manicure, een haarkleuring of dat mooie lingeriesetje.

 

“Hartverwarmende cadeaus”:

Uiteraard kan je ook enkele producten of diensten promoten als cadeau. Vertel ook op je website en sociale media dat je cadeaubonnen gratis verzendt.

Vergeet natuurlijk niet om jouw acties voldoende te promoten. Niet enkel in jouw zaak maar ook via je website, mailings en flyers.

 

Veel succes!

Vicky

Vicky Vermeiren

Hallo,

Ik ben Vicky Vermeiren en ik help beauty- en lifestyleondernemers bij hun marketing, verkoop en algemene bedrijfsvoering.

Ik geef elke week tips op mijn website en organiseer ook regelmatig open workshops.

Maar het beste resultaat verkrijg je natuurlijk via persoonlijke coachingsessies waarbij we echt op jouw maat gaan werken. Op die manier ligt een succesvolle zaak binnen handbereik.

Een mailtje of telefoontje is genoeg om je te verzekeren van een verhelderend gesprek.

Info@vickyvermeiren.be
0498 42 75 97

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top